donderdag 30 juli 2015

Vogels spotten in B&B Casa Domingo, centraal gelegen in Andalusië !


In onze, centraal in Andalusië gelegen, BenB Casa Domingo is het aangenaam kijken naar de vele verschillende vogels. We liggen immers op de belangrijkste migratieroute van vogels tussen Europa en Afrika. Casa Domingo is dan ook een paradijs voor vogelaars en een favoriete plek voor vele ornithologen om regelmatig te verblijven. 

Diegene die ons al hebben bezocht zijn geboeid door het rijke vogelleven rond onze BB Casa Domingo inclusief bijeneters, klauwieren, roodrug parkieten, zwaluwen, vinken, zwarte reigers, slangenarenden of vale gieren.
Een korte autorit brengt u naar perfecte vogelspotplaatsen zoals Fuente de la Piedra, El Torcal en de meren van El Chorro, allen voorzien van vele mogelijkheden om fantastische vogels te spotten waaronder ook broedende flamingo’s (de enige plaats in Europa samen met de Camargue in Frankrijk).
Hieronder een groep amateur- ornithologen en mensen uit de toeristische sector, klaar om op het Caminito del Rey vogels te gaan spotten ! 
Ook zin om de uitgebreide fauna en flora te komen bewonderen hier in Andalusië, neem dan eens een kijkje op onze website en boek je eigen plekje in http://www.casadomingo.be