vrijdag 16 december 2011

Druk zonder veel gasten.

Eergisteren zijn we naar Malaga geweest om Carine haar diploma in ontvangst te gaan nemen van een cursus rond kwaliteit in alle processen van een B&B uitgegeven door de Kamer van Koophandel. Deze cursus werd gesubsidieerd door Europa om een kwalitatieve en professionele uitbating van B&B's te bevorderen en natuurlijk kon ook onze B&B Casa Domingo in Alora hierbij niet ontbreken.
Na een hapje en een drankje even uitwaaien op het strand met onderstaande foto als bewijs van het diploma én het mooie weer waarvan we hier nog steeds kunnen genieten :-)


Gisteren een kerstdrink bij de zelfstandigenvereniging van onze streek (de Guadalhorce-vallei) en een beetje blijven plakken met onze Spaanse collega's en ook enkele nieuwe mensen leren kennen, leuk. Vandaag is Carine naar een kerstlunch in ons dorp geweest met haar Pilates vriendinnen.
Maandag naar een vriendschapslunch bij onze Engelse concullega's om wat nieuwtjes en ideetjes uit te wisselen.
Zoals je ziet toch nog een druk programma ondanks het feit dat het wat aantal gasten betreft nu wel een zéér kalme periode is. Maar niet getreurd, we geraken toch al een beetje geïntegreerd hier ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten